Packa kappsäcken

Det är tråkigt att packa. Just det där att ta sig för, att se till att allting kommer med, att välja bland alla kläder vad som ska få följa med.. tänkte att jag skulle packa sparsamt den här gången, antar att det blir en del shoppat i New York. Känner på mig det. Och då vill man ju ha plats i resväskan! Som tur är kan man ju i värsta fall checka in två väskor vid flygningar till, och särskilt från, USA. Man vet ju liksom aldrig!

Sen ska det samtidigt flyttpackas. Har ju varit här hemma hela sommaren och nu ska ju massa grejer upp till storstaden igen. Fick schemat häromdan (en o en halv vecka innan kursstart, det kallar jag framförhållning från lärarnas sida......) och har kursintro samma dag som jag landar på Arlanda igen. Antar att man är rätt så jetlagdrabbad då, så får nog sikta in mig på dagen efter i stället..

Nä, dags att återgå till resväskan...

Sommaren som gått

Oj, här går det inte undan. Sommaren är helt enkelt för kort, och det finns inte mycket tid för att sitta inne och blogga.. men nu gör jag ett försök igen. Kanske är det så att det faktiskt börjar bli höst. En del löv har ju fallit och så även temperaturen. Men vilken sommar det har varit..

... Grebbestad bjöd på carneval, sol, bad, vänner och fest fest fest! Alltid lika skoj att komma till de Bohuslänska bryggorna!

En annan del av Västkusten bjöd på detsamma! I Halmstad var det beachhäng, grillkvällar och uteserveringar som stod i fokus, för att inte glömma Leffes på Tylösand!

Men det är inte fel att hänga här hemma i huset vid Vätternstranden heller.. sola, bada, äta, grilla, umgås. Ofta massa folk på besök, mys!

Segelbåten har fått komma ut lite mer i år också! Har seglat några gånger med riktigt fina vindar! Så blir ju brännan så fin på sjön också :)

Nu börjar jag faktiskt längta upp lite till Stockholm igen! Träffa alla vänner där! Har dock inte fått mitt schema än inför hösten.. men blir väl i slutet på månaden nån gång, men först drar jag till New York en vecka!!!

RSS 2.0