Bio med girlsen

I kväll ska det ske, i grupp skall vi passera de stora glasportarna på biostaden och göra entre iklädda designklänningar, väskor och heels... nä, kanske inte riktigt, men det är dags för girlsen att se Sex and the city-the movie! Som vi längtat!

Ett från VG..

..fick precis mejl från min lärare att jag var godkänd på hemtentan. Var ett ynka litet pytteminipoäng från VG.. suck.. hade faktiskt varit värd vg då jag först i god tid före inlämning mejlade ut min tenta till hela klassen på nåt sätt i stället för till läraren.. hoppas de hade glädje av den! Min lärare var dock förstående när jag berättade vad jag gjort.

Dock inte tillräckligt förstående för att ge mig VG..

Jag fixar!

Oj vad jag uppdaterar! Ändå har jag skrivkramp. Vill ju inspirera, problematisera och konkretisera.. helst en hel bok!

Egentligen borde man fixa en modeblogg, då vore det ju inga problem med vad för bilder som ska vara med, bara att ta kort på mig själv i spegeln och berätta var jag shoppat! Det är ju sånt folk verkar vilja läsa om i bloggar med tanke på d läsarsiffror som finns inom bloggvärlden. Jag gillar ju mode, så jag borde inte göra mig lustig över modebloggar. Jag läser en hel del modetidningar. Men inte bara.

Kanske kan jag göra en kombinerad blogg. Ibland ta kort på mig själv, ibland på mina vänner och deras kläder och ibland på en politiker eller en bil el nåt.. vi får se hur den växer fram... vill ha en snyggare layout också. Hmm fixa!

Solblandat regn

Snodde en god väns kommentar om vädret. Tyckte uttrycket passar bra till det skumma väder som tagit sig in i landet. För en halvtimme sen var himlen helt svart och det regnade verkligen cats and dogs. Men nu värmen solen mig genom fönstret och skyn är klarblå.. kanska kanske har vädergudarna så sent som precis nu vänt tillbaka vädret?

Exploatering

Vår strand håller på att invaderas av massa okända människor! Det krypin som finns, en liten bit av den långa stranden nedanför huset och som ligger ett par hundra meter ifrån den allmänna badplatsen har plötsligt upptäckts! Anledningen kallas exploatering. Nybygget. Skogsområdet vid stranden har köpts upp och ska bli bostadsområde. Kul. Tyckte jag först, men kommer jag aldrig igen att kunna gå ner till stranden och veta att det på sin höjd är någon av grannarna som ockuperat med solstolar? Då vet jag inte längre.. fast å andra sidan är det väl rolig att det händer något i det lilla samhället vid sjön där jag spenderat mina 23 somrar!

Landet i landet

Stockholmare verkar tro att allt som ligger mer än fem mils radie från Plattan är landet med allt vad gäller faluröda stugor med vita knutar och egen pump i trädgården. Säger man att man ska hem över helgen ser de framför sig ett glesbygt samhälle på skåneslätten eller i norrlandsskogarna.

Många tror även att Stockholms skärgård och havet är det enda som gäller i sommarsverige.
Men vi, vi som vet om tjusningen med krypavstånd till en av Sveriges vackraste sjöar, vi vet, att så är inte fallet..

RSS 2.0