Typ så det ser ut här nu..

.. som på bilden nedan.. Har tagit plats i kontoret hemma hos mor och far. Satt igång med tentaplugget. Några dagar senare än det var tänkt. Men som man säger, bättre sent än aldrig. Jag är nog ganska disciplinerad ändå. När det gäller. Böcker på skrivbordet. Böcker på golvet. Papper på golvet. Papper på skrivbordet. Böcker i knät. Och så fortsätter det. Tänk om man skulle ha fyra armar och händer! Och ögon! Så man kunde läsa och bläddra i en bok samtidigt som man skriver på datorn. Slippa tappa faktat man precis läst och tänkt använda sig av. Men nu är det inte så. Jag har klarat mig i 4,5 år av högskole -och universitetsstudier med bara två armar. Och två ögon. Det har gått bra. Och det kommer att gå bra. Slut.

Omotivation

Långfredag. Borde betyda en lång dag, alltså en dag att utnyttja tiden ordentligt. Typ med tentaplugg. Men var hittar man motivationen?
 image9

Någon mer än jag...

.. som känner sig lite sådär småförälskad när ni ser Björn Gustafsson på TV eller tittar  klipp med honom på
YouTube..image7

Debatt

Sitter med min debattartikel som ska in på onsdag. Har en paus för att göra klart för mig var jag egentligen står i frågan om huruvida islamofobi kan jämföras med antisemitism.. nån som har en åsikt?

I morgon är det JMK-dagen. Skolans årliga arbetsmarknadsdag. Det kommer mediefolk från hela landets mediemarknad för att föreläsa, ge CV- och karriärstips och stå i montrar. Själv planerar jag att gå på en föreläsning om journalisters och informatörers arbetsmarknad. Ska bli intressant att höra vad de säger om det, då journalister på senaste listan vad gäller arbetsmöjligheter rankades på sista plats..

Mc Dreamy?

Såg en gammal tjejfavvofilm igår, Can´t buy me love. Det är ju självaste Mc Dreamy från Grey´s Anatomy som haar huvudrollen! Måste erkänna att då filmen var en favvis på 90-talet tyckte jag inte att han var såå Dreamy som nu.. jämför själva!
image5image6

Update

Usch, e lite dålig på att uppdatera här, satt och läste storasyrrans blogg (http://minyas.blogg.se) och kände att jag inte riktigt har samma klass på min.. läste nånstans att en bra blogg ska uppdateras flera ggr  per dag.. ska bättra mig..

I veckan är det debattartikelskrivande som gäller i skolan. Satt och tittade på Debatt på SVT häromdagen och bestämde mig för att debattera kring "Islamofobi" och samhällets rädsla och generaliserande av muslimer. Vi får väla att skriva för DN Debatt eller SvD Brännpunkt. Har inte bestämt mig helt än. Nästa vecka får vi hemtenta också så känns som de senaste veckorna varit lugnet före stormen. Men snart e det Påsk och långledigt. Eller.. snarare "långschemafritt.."

Dagens outfit

Insåg att jag missat ett mycket viktigt inslag på den här bloggen för att det ska bli en fulländad sådan... håll tillgodo med detta!!image2


Byxor: Träningsbrallor Nike
Tröja: Hm
Raggsockar: Mammas hemstickade
Nagellack: Mavala, färg "Nice"

Det var ingen blåställsgubbe...

...det var en blåställspojke som fick rycka ut och spola rent i gångarna..
Nu e det klart iaf! Det var annat det än förra gångens väntande..


R som i Rasande

Nu är det stopp igen. För tolv timmar sedan steg vattnet i toastolen igen och rann sedan upp i golvbrunnen tillsammans med en gravt stinkande lukt. Helt otroligt, det var ju bara drygt en vecka sedan de var här med stora slangar och spolade.. R är inte glad. Inte jag heller för den delen. Så beroende man är av det där våtrummet egentligen.. Detta börjar bli en riktig skitblogg. Innehållsmässigt. Nästan som en schemaläggning över toabesöken på Vasagatan.

Nu är iaf blåställsgubben påväg.

RSS 2.0