Jag flyttar...

.. till bodotter.webblogg.se tillsammans med syrran! Vi kom på att det blir både roligare och bättre så!

Tågmiss

I kväll har jag varit och fikat bullar och chokladmuffins hos Razija. Nadia var också där. När vi skulle hem gick vi i lagom rask takt för att hinna med tåget, vilket resulterade i att vi hade fem min till godo väl framme vid stationen. Vi satte ossdå på bänkarna över rulltrappan en stund, sen  helt plötsligt mitt i en intensiv diskussion kom jag på att vi kanske skulle gå ner till tåget som borde ha kommit. Jo- det hade det- det hade till och med börjat rulla mot stan... så det var bara att vänta på nästa tågsom gick en halvtimme senare pga söndagskväll...

Men men, vad gör väl en halvtimme hit eller dit en helgdag som denna! :)

Roliga skyltar

Här sitter jag i min ensamhet en fredagkväll och har precis avslutat tentaplugget för dagen. Man vet liksom inte riktigt vad man gör efter ett tag.. såg tipset på syrrans blogg om konsumbloggen.se (en förövrigt rolig blogg) men klickar man sig vidare på dennes länkar så hittar man en blogg om massa roliga skyltar folk tagit kort på! 2snubbar.se ids inte att länka dem, men gå in det är skoj! detta får mig förövrigt att tänka på den bok David Batra skrivit om olika lappar folk satt upp.. den måste jag läsa!


Unibrow

Idag har jag sett två personer med unibrow i tunnelbanan! Jag menar, det är ju inte varje dag man ser en ens! Undrar hur många det är som mörkar sitt brow, alltså plockar, alternativt vaxar sig till två mer anständiga bryn?

En fundering bara..


Kvällspluggeri

Tentaplugg. På något sätt har jag lättare för att plugga sent på kvällen. Jag blir mer kreativ då. Det är inte så att jag inte kan plugga på dagarna, det måste man ju, men jag blir mer rastlös då. Jag har även förmågan att kunna sitta framför tv:n när jag pluggar. Har alltid varit sån. När jag var liten och läste inför läxförhör kunde jag också sätta mig i sängen framför favoritprogrammet och dagen efter ändå skriva full pott. När jag läste pedagogik läste vi om olika lärstilar, väldigt intressant hur olika människor lär in saker på olika sätt vid olika tidpunkter på dygnet. Visst kan det ju vara skönt med tystnad ibland när man läser en god bok, men ärligt talat föredrar jag lite sorl i bakgrunden.. nån som säger emot?

Tiden mittemellan

Jullovet är slut. Tycker det är rätt schysst att få nästan 3 veckors jullov vid studier på Masternivå!

Men jag klagar inte.

Stan ligger kvar som jag lämnade den, klasskamraterna såg ut precis som förra året och min mentor peppade mig och gav mig tips inför den kommande terminen! Helt i sin ordning med andra ord.

Elin ville inte köpa halsduk med argumentet att vintern ju snart är slut, jag tänkte köpa en för att vintern faktiskt är i sin början, trots att dagarna runt tjugondedag Knut alltid lockar till vårkänslor och längtan till värmen. Ärligt talat vore det faktiskt lite mysigt med snö. Jag menar, om det ändå ska vara vinter! det är ju nu det är tiden mellan jul och vår, tiden utan extra ledigheter i form av klämdagar, varför då inte bara göra det bästa av det och pulsa runt i vit snö med en värmande chailatte i handen...

RSS 2.0