Mitt namn x 1000

Som praktikant på en tv-station får man göra det mesta. Nu har jag även provat på rollen framför kameran.. Jag har varit statist i ett tv-program med Fredrik Berling som programledare. Programmet handlade om stress och jag fick uppgiften att sitta och skriva frenetiskt på en dator. För att det skulle se verklighetstroget ut och att jag inte bara satt och slog på tangenterna, skrev jag nog mitt namn ca 1000 gånger.. med andra ord tog jag min uppgift på fullt allvar :) programmet sänds i SVT nångång i höst.

//K

Bildskön

Idag blev jag fotograferad. Alla som arbetar på redaktionen finns porträtterade på en anslagstavla i korridoren på vår våning.  En medarbetare in med polaroidkameran modell, ja vad säger man, 90-tal? Eller när var polaroidkamerornas storhetstid? Omelett! Klick! Blixt så jag fick gröna prickar framför ögonen..
Polaroid är väl kanske inte det mest kvalitetsrika, högupplösta bildformatet och inte heller det mest smickrande. Men när jag tittade på resultatet på anslagstavlan kom jag snabbt fram till att jag ändå smälte in hyfsat bra där tillsammans med alla andra bleka, halvsuddiga närbilder som hängde där!

K

RSS 2.0