Chaiiiii

Mmm.. säger jag bara, sitter här och dricker Chailatte hemma! Smakar nästan lika bra som på Espresso House! Kanske för att det är deras pulver jag köpt! Så enkelt, bara att blanda lika delar varmt vatten och varm mjölk ( i mitt fall, sojamjölk) Har lagt burken på min ostängda resväska så jag inte glömmer ta med den hem över jul!

Undrar just om den där väskan kommer att gå att stänga. Mamma sa att jag ju faktiskt inte behöver ta med mig så mycket och menade på att jag ju faktiskt har ett par fulla garderober med kläder kvar därhemma... men det är så mycket annat som ska med också, trots att de flesta julklapparna ligger i en stor påse bredvid!

Ses nästa år, Stockholm!

Snart så..

Ångesten börjar lägga sig.. idag har jag varit på första praktikintervjun, gick bra, men vet fortfarande inte hur jag ska välja om jag får på tidningen. I dett aprojektet verkar det vara mest researcharbete, vilekt ju kan  va kul ett tag, men 10 veckor? hmm vi får se, vore ju en bra merit iaf!

Efteråt satte jag och Elin oss på Espresso House och skrev klart diskussionsunderlägget för årets sista seminarium! En stor Chai Latte på Soyamjölk blev det till! SÅåååå underbart gott, måste kommaihåg att köpa med en burk med sånt te där innan jag åker hem  för jul!

Nails

Kolla in syrrans inlägg om naglar. De är mina! Superfina, förutom att jag ,som trodde att dessa skulle hålla för vad som helst, redan lyckats bryta av en.. suck.. men går ju att laga!

godtagbart?

Jag vet, asdåligt bloggat senaste tiden.. Men det har en hyfsat bra förklaring.. vi har haft två veckor grävande journalistik, vilket innebär researchande vid datorn, skrivande vid datorn, hitta folk via datorn. jaga massa folk via dator och telefon, skriva lite mer och ännu mer vid datorn...

..så har helt enkelt inte orkat sitta så mkt vid datorn i övrigt.. skräll jag vet!

Denna veckan är tentavecka, hemtenta och jag var klar för lääängesen så nu har jag inte så mkt att skylla på.. mer än att jag e hemma hos familj och vänner och lägger rätt mkt tid på att vara social.. i stället för att sitta vid min vän laptopen.

RSS 2.0